Over ons

Wie we zijn

Wij zijn Talyssa & Sjezz - het team achter BySjezz.

Het idee voor BySjezz ontstond nadat we Sjezz in 2019 thuisbrachten. Zoals bij elke nieuwe pup moesten we Sjezz uitrusten met allerlei spullen terwijl hij groeide. Omdat het assortiment in winkels ons wat teleurstelde zijn we begonnen met het zelf ontwerpen van hondenhalsbanden en leibanden.

Sinds het maken van die eerste ontwerpen hebben we niet meer omgekeken. Met z'n tweeën hebben we samengewerkt om elk detail te verbeteren, zodat het comfortabeler is voor Sjezz en functioneler voor ons. Nu zijn we enthousiast om onze ontwerpen met jullie te delen!

Als we niet in de studio aan de werkbank zijn, kun je ons buiten vinden!

Wat we doen

Wij maken mooie en functionele hondenaccessoires van Biothane met de hand in onze studio in België.

Onze producten zijn ontworpen om stijlvol, duurzaam en comfortabel te zijn voor jouw hond. Wij gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit en vervaardigen elk item met grote zorg om ervoor te zorgen dat het lang meegaat. Of je nu door de stad wandelt, door velden wandelt of op avontuur gaat, jouw BySjezz uitrusting zal jouw pup daar in stijl brengen.

Onze waarden

Bij BySjezz beschouwen we duurzaamheid en milieuvriendelijkheid als twee kanten van dezelfde medaille. Het is voor ons belangrijk dat al onze producten lang meegaan, zowel om jou de best mogelijke waarde te bieden als om onze milieubelasting te minimaliseren.

Wij streven ernaar om onze milieubelasting zo veel mogelijk te minimaliseren. Bijna al onze verpakkingen zijn recyclebaar en we hebben het gebruik van plastic geminimaliseerd.